Thalamo Immuun Protocol bij kanker

kankerRead Thalamo Immune Protocol English version

Diagnose: KANKER. Op het moment dat u met kanker te maken heeft, staat het leven even stil en beheerst de diagnose het leven van u en uw naasten. Na de initiële shock zijn er veel vragen.

  • Hoe gaat mijn toekomst eruit zien?
  • Wat zijn de gevolgen voor mijn naasten?
  • Is er de mogelijkheid om zelf keuzes te maken?
  • Wat zijn mijn mogelijkheden?

Wij helpen u graag op weg in dit proces. Bij het Thalamo Immuun Protocol hanteren wij een complementaire werkwijze waarbij we graag met u de mogelijkheden willen onderzoeken. Hierbij kijken we naar zowel reguliere als complementaire behandelopties.

Thalamo laat u niet kiezen tussen een reguliere of alternatieve behandeling. Wij zijn overtuigd dat een combinatie van beide het beste is.

Onze adviezen zijn gebaseerd op bloedonderzoek. We kunnen op eenvoudige wijze metabole analyses van het bloed doen maar ook zeer geavanceerde kankercel analyses verrichten. Met als doel om vast te stellen welke behandelingen, met reguliere en/of natuurlijke middelen, het meest effectief zijn voor uw vorm van kanker.

Het immuunsysteem

In ons lichaam ontstaan iedere dag ongeveer honderd kankercellen. Als die ongestoord hun gang konden gaan, zouden zij zich snel vermenigvuldigen en kreeg iedereen al op jonge leeftijd kanker. Maar gelukkig is dit niet het geval. Ons immuunsysteem spoort deze kwaadaardige cellen normaal gesproken tijdig op en maakt ze onschadelijk

Als het immuunsysteem dus niet goed functioneert dan kunnen de kankercellen zich ongestoord vermenigvuldigen. Elke kankersoort heeft zijn eigen metabolisme en heeft ook nog de ‘intelligentie’ om deze gedurende een behandeling aan te passen. Daarbij kan een kankercel ‘eet me niet op’ signalen uitsturen zodat het immuunsysteem denkt dat het met een normale cel te maken heeft. Of dit alles al niet genoeg is moeten de receptoren van de kankercellen ook affiniteit hebben met de behandelmedicatie anders is deze zonder resultaat.

Behandeling bij kanker

Thalamo Immuun Protocol

Bij het Thalamo Immuun Protocol zijn de ondersteunde behandelingen gebaseerd op de resultaten van bloedonderzoeken. De behandelingen kunnen bestaan uit toediening van GcMaf / Goleic (Prof. Dr. Marco Ruggiero) en/of andere infusen. Ook dieet (ketogeen), medicatie, en hyperthermie kunnen onderdeel vormen van de behandeling.

Ben u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over wat Thalamo voor u kan betekenen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend informatief (telefonisch) gesprek.

Telefoonnummer: 040 – 711 7 333 

Door: Dokter Schotborg en Michael Van Gils

[shareaholic app=”share_buttons” id=”24982208″]