Over ons

Thalamo is het medisch centrum voor innovatieve en integrale gezondheid

Missie

Thalamo is een kliniek voor Innovatieve en Preventieve geneeskunde die de brug slaat tussen regulier en complementair. Op basis van nauwe nationale en internationale samenwerkingen met artsen, laboratoria, therapeuten en ziekenhuizen, bieden wij behandelingen voor de meest uiteenlopende ziektebeelden.

Het logo

Thalamo is Grieks voor een ruimte in een huis zonder deur. Het is dus een centrale ruimte dat van alle kanten toegankelijk is. De thalamus, het schakelcentrum voor de hersenschors, is hier naar vernoemd.

De associatie met intelligentie, innovatie, communicatie en toegankelijkheid komen samen in ons logo: Een brein dat zich ontwikkelt uit een (warm)hart. Het staat symbool voor de associatie tussen het hart en de gezondheid/geneeskunde

Visie

Door de handen ineen te slaan met artsen en therapeuten met verschillende achtergronden in het medische werkveld, kunnen we patiënten behandelmethodes bieden op de meest uiteenlopende vlakken, uiteenlopend van orthomoleculaire geneeskunde tot medische thermografie. Veel gezondheidsklachten, waaronder (auto)immuunziekten, chronische stress, allergieën en andere chronische aandoeningen zijn de symptomen van een verstoord endorfinesysteem. De behandelingen hiervoor worden afgestemd op de specifieke klachten van de patiënt. Deze behandelingen zijn alle gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde onderzoeken. Thalamo werkt zowel preventief als curatief. Wij verzorgen preventieve healthchecks voor particulieren, maar geven ook infusen bij een behandeltraject bij ziekte maar ook voor de algemene gezondheid.