“Neem je borstgezondheid in eigen hand!”

“Neem je borstgezondheid in eigen hand!” willen wij daadwerkelijk vorm geven.

Steeds meer vrouwen zijn bewust over hun borstgezondheid. Onze huidige leefstijl van een gejaagd en druk bestaan komt ons lichaam in zijn algemeenheid niet ten goede en ook niet voor de borsten. De cijfers liegen er niet om, 1 op de 7 vrouwen krijgt er in Nederland [1] mee te maken.

Onderzoek methodes

Een grote belemmering om hier gericht actie op te nemen zijn vaak de verschillende onderzoeksmethodes. Bij een conventioneel mammogram onderzoek (vaak vanaf 50 jaar) is het veelal emotioneel een te grote stap en vaak ook te belastend. Daarbij is dit pas een geschikte methode in een later ontwikkelingsstadium van borstklachten.

Een Thermografie onderzoek daarentegen is niet invasief, veilig (geen stralingsgevaar) en een eenvoudigere stap om de borstgezondheid in beeld te krijgen. Het aanvragen van een dergelijk onderzoek is laagdrempelig. Jij kan dit zelf aanvragen, hebt geen toestemming van iemand nodig en is niet leeftijdsgebonden. Hiermee kan je je borstgezondheid inzichtelijk maken en neem je het heft in eigen handen.

Wachten is niet nodig, dit maakt Thermografie tot een onderzoeksmethode voor elke vrouw waarbij jij het initiatief neemt! Om je vertrouwt te maken met Thermografie willen we dit in deze oktobermaand op de volgende wijze doen:

“Borstgezondheid Screening thermografie onderzoek”
tegen een aangepaste prijs van € 99,00.

 

 

 

 

Hiervoor krijg je:

 • Beoordeling van 5 medische thermografie borst foto’s
  (32 foto’s worden gemaakt, maar niet allemaal beoordeeld)
 • Bepaling van 3 resultaten door een thermograaf namelijk:
  • 1= gezond
  • 2= twijfel of
  • 3= doorverwijzing
 • De screening vindt plaats in Eindhoven op dinsdag 24 en 31 oktober aanstaande.
  (Max 10 plaatsen per dag)
 • Aanvullend kan er een uitgebreide beoordeling van alle thermografie foto’s  (door Thermograaf en Arts) worden aangevraagd tegen een meerprijs van € 51,00.

Ben jij één van die miljoenen vrouwen die zich hierover zorgen maakt, grijp dan deze gelegenheid aan om dit medische thermografie onderzoek te laten doen.

Aanbieding oktobermaand in het kader van borstgezondheid:

 • Borstgezondheid Screening onderzoek € 99.00
 • Thermografie onderzoek aanbieding oktober € 150.00 (normaal € 225.00)

Interessant? Neem contact op via 040 711 7333 of info@thalamo.nl.