Natuurlijke borstvergroting

Opmerking
Er zijn patiënt ervaringen en onderzoeken gedaan waar het gebruik van natuurlijke middelen (die als veilig worden beschouwd door de EPSA en FDA) zoals bijvoorbeeld fenegriek als ‘bijwerking’ borstvergroting opleverde. Omdat er geen onderzoek is gedaan omtrent werking en bijwerkingen op lang termijn hebben we als medisch centrum besloten niet in een behandeling te voorzien.

Grotere Boezem Krijgen! En Dit Op een Natuurlijke Manier!
Een grotere boezem krijgen is naast gewicht verliezen waarschijnlijk de meest voorkomende wens bij jonge vrouwen. Het begint reeds heel vroeg in de puberteit. Vriendinnen vergelijken hun ‘vrouwelijkheid’ door te kijken naar de grootte van elkaars borsten.

Een grotere boezem is dan voor veel meisjes een grote wens en kan zelfs leiden tot ernstige minderwaardigheidscomplexen of een verminderd gevoel van vrouwelijkheid.

Borstweefsel gevoeliger maken voor oestrogeen
Er bestaan voldoende natuurlijke manieren die voor een grotere boezem kunnen zorgen. Deze middelen zullen op natuurlijke wijze de borsten vooral gevoeliger maken voor vrouwelijke hormonen.

Dit zal er niet meteen voor zorgen dat er meer vrouwelijk hormoon, of oestrogeen in het lichaam aanwezig is. Maar zal de receptoren in de borsten gaan stimuleren. Deze receptoren zullen sneller reageren wanneer oestrogeen beschikbaar is. En zullen zich daaraan vasthechten. Dit zal grotendeels de grotere boezem helpen ontstaan.

Melkklieren stimuleren
Een andere manier hoe sommige middelen om een grotere boezem te krijgen gaan werken is door de melkklieren te stimuleren. De melkklieren worden gestimuleerd door het hormoon prolactine. Die gaan dan ook uitzetten waardoor grotere borsten verkregen worden.

Wat werkt niet?
Een grotere boezem kunnen we niet krijgen door borstoefeningen te doen. Dan zullen we het borstweefsel niet gaan stimuleren maar eerder de borstspieren gaan stimuleren. Dit kan misschien helpen bij oudere vrouwen of bij dames waarvan de borsten meer gaan hangen. Maar zal er niet voor zorgen dat er een grotere boezem ontstaat.

De onrechtstreekse druk in de media en omgeving
Wanneer we reclamebladen bekijken of reclamespots zien op tv dan wordt heel vaak gebruik gemaakt van de perfecte vormen. Veel mensen weten niet dat deze beelden worden bewerkt en dat er heel wat cosmetische producten werden gebruikt om deze vrouwen er zo te laten uitzien.

Toch willen meisjes en vrouwen er ook zo gaan uitzien. Zoals we reeds hebben gemeld is gewicht verliezen en een grotere boezem krijgen de twee grootste wensen bij deze jonge of al iets oudere dames.

Ook de druk van vriendinnen of partner kan ervoor zorgen dat we vinden dat onze borstomvang te klein is. Wanneer je partner bijvoorbeeld ongewild of onrechtstreeks een opmerking gaat geven over een vrouw met grotere borsten. Dan kunnen we vaak in de verlegenheid komen.

Plastische chirurgie
We kunnen er iets aan doen en we kunnen ook zelf een grotere boezem krijgen zonder daarvoor die belachelijk dure en gevaarlijke cosmetische ingrepen te moeten ondergaan.

Deze cosmetische ingrepen die vaak niet voor altijd mooi blijven en ook veelal niet in de juiste proportie zijn met de andere borst.

Om die reden is het gebruik van natuurlijke middelen om een grotere boezem te krijgen wel een beter alternatief. Het is niet alleen goedkoper en veiliger. Het blijft ook voor altijd werken.

De behandeling
Medisch centrum Thalamo biedt geen behandeling.