Innovatie

  • Auto-Immuun Therapie, Het evenwicht in het immuunsysteem wordt gereguleerd door de verhouding (ratio) tussen Th1- en Th2-cytokines. Bij Th1-dominantie ontstaan auto-immuunaandoeningen en bij Th2-dominantie ontstaan allergieën en allergische aandoeningen. Door Endorfine therapie kunnen deze cytokines weer in balans gebracht worden.

  • Immuun Therapie bij Kanker, In ons lichaam ontstaan iedere dag ongeveer honderd kankercellen. Als die ongestoord hun gang konden gaan, zouden zij zich snel vermenigvuldigen en kreeg iedereen al op jonge leeftijd kanker. Maar gelukkig is dit niet het geval. Het immuunsysteem spoort deze kwaadaardige cellen normaal gesproken tijdig op en maakt ze onschadelijk.

  • Thermografie,  een lichamelijk onderzoek is niet altijd voldoende om de lichamelijke conditie te beoordelen. Een thermografische foto kan een aanvulling hierop zijn aangezien het de persoonlijke biologische processen in kaart brengt in tegenstelling tot een normaal lichamelijk onderzoek.


  • Hart en Vaat, Het menselijk lichaam is, in tegenstelling tot de meeste dieren, niet in staat zelf vitamine C te produceren. Om onszelf tegen hart- en vaatziekten te beschermen is het dus van groot belang dat we voldoende vitamine C binnenkrijgen. Door toevoeging van vitamines en speciale voeding proberen wij de afzetting van vetachtige stoffen op de wand van de slagaders tegen te gaan.

  • Parkinson Behandeling, Bij de ziekte van Parkinson spelen genetische factoren, zoals het LRRK2-gen, een rol. Het is niet zo dat iedereen die het LRRK2-gen heeft ook Parkinson krijgt, dus externe factoren spelen ook een rol bij het ontstaan. Parkinson wordt voornamelijk veroorzaakt door een gebrek aan de chemische boodschapper dopamine in de hersenen.

  • Endorfine Herstel Systeem, Het endorfinesysteem reguleert het beloningssysteem, stress, energie, insuline en immuniteit. Endorfine resistentie ofwel de gevoeligheid van endorfine neemt af door over stimulatie. De voornaamste oorzaken zijn junkvoeding, stress en middelenmisbruik.