Op het moment dat u met kanker te maken heeft staat het leven even stil en beheerst de diagnose het leven van u en uw naasten. Na de initiële shock zijn er veel vragen.

  • Hoe gaat mijn toekomst eruit zien?
  • Wat zijn de gevolgen voor mijn naasten?
  • Is er de mogelijkheid om zelf keuzes te maken?
  • Wat zijn mijn mogelijkheden?

Wij helpen u graag op weg in dit proces. Wij hanteren een complementaire werkwijze waarbij we graag met u de mogelijkheden willen onderzoeken. Hierbij kijken we naar zowel reguliere als complementaire behandelopties. Thalamo laat u niet kiezen tussen een reguliere of alternatieve behandeling. Wij geloven dat een combinatie van beide het beste is.

Onze adviezen zijn gebaseerd op bloedonderzoeken. We kunnen op eenvoudige wijze metabole bloedonderzoeken maar ook zeer geavanceerde kankercel analyses. Met als doel om vast te stellen welke behandelingen, met reguliere en/of natuurlijke middelen, mogelijk effectief zijn voor uw vorm van kanker.

Immuuntherapie bij kanker

In ons lichaam ontstaan iedere dag ongeveer honderd kankercellen. Als die ongestoord hun gang konden gaan, zouden zij zich snel vermenigvuldigen en kreeg iedereen al op jonge leeftijd kanker. Maar gelukkig is dit niet het geval.

Ons immuunsysteem spoort deze kwaadaardige cellen normaal gesproken tijdig op en maakt ze onschadelijk.

Als het immuunsysteem dus niet goed functioneert neemt de kans tot het ontwikkelen van kanker mogelijk toe. Daarnaast hebben kankercellen het vermogen zich te ‘verschuilen’ voor het immuunsysteem. De kwaliteit van het immuunsysteem en de ‘manipulatieve’ mogelijkheden van kanker, maakt het behandelen van dit ziektebeeld erg complex. Of dit alles al niet genoeg is moeten de receptoren van de kankercellen ook affiniteit hebben met de behandelmedicatie anders is deze zonder resultaat.

Behandeling

De immuuntherapie bij kanker vormt een onderdeel van de behandeling die is gebaseerd op de resultaten van bloedonderzoeken. De behandelingen kunnen bestaan uit toediening immuun versterkende infusen. Ook dieet (ketogeen), medicatie en hyperthermie kunnen onderdeel vormen van de behandeling.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over wat Thalamo voor u kan betekenen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend informatief (telefonisch) gesprek.