70% van de Nederlanders zoekt naast regulier ook een alternatieve behandeling

Door: drs. Ashwyn Schotborg

Thalamo Immuun Protocol

Op het moment dat u met kanker te maken heeft, staat het leven even stil en beheerst de diagnose het leven van u en uw naasten. U wordt geleefd en lijkt de controle uit handen te moeten geven. Wij, bij Thalamo proberen u dit deels terug te geven.

Het immuunsysteem

In ons lichaam ontstaan iedere dag ongeveer honderd kankercellen. Ons immuunsysteem spoort deze kwaadaardige cellen normaal gesproken tijdig op en maakt ze onschadelijk.
Als het immuunsysteem dus niet goed functioneert kunnen kankercellen zich ongestoord vermenigvuldigen. Elke kankersoort heeft zijn eigen stofwisseling en heeft ook nog het vermogen, bijvoorbeeld gedurende een behandeling, zich aan te passen. Dit aanpassingsvermogen biedt de kankercel de mogelijkheid zich te ‘beschermen’ tegen ons immuunsysteem en ingezette behandelingen.

Behandeling

Het team van Thalamo biedt een ondersteunende complementaire therapie (Thalamo Immuun Protocol). Onze behandelingen bestaan o.a. uit leefstijl- en voedingsadviezen, herstel van de darmfunctie, maar ook het inzetten van diverse infusen zoals: vitamine C, curcumine en DBPmaf (macrofaag activerende stof).

Onze adviezen zijn gebaseerd op bloedonderzoek, ontlastingsonderzoek en stressbelasting middels een EEG. Gebaseerd op de resultaten wordt er een behandeladvies gegeven.